Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Jauhot, Semola di Grano Duro, 1kg - Molino Pasini

6
2022-30923
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 6 kpl
  • Kauppa Stockholm 6 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • "Karkeasti jauhettu durumvehnäjauho, joka tunnetaan nimellä ""semola"" tai ""semolina"".

      Tätä jauhoa voidaan käyttää erilaisissa leivonnaisissa, esimerkiksi pastoissa, usein ilman munia, kuten ""orecchiette"" ja ""trofie"". Se antaa pastoissa kiinteämmän rakenteen ja paremman pureskeltavuuden kuin muut durumvehnäjauhot. Sitä käytetään usein myös ciabattassa ja muissa leivissä, mikä antaa sille tyypillisen keltaisen värin. Hieman karkeampi jauho ""ciabattan"" päällä on siis vain mannasuurimoa (jos referenssi on vielä tuoretta).

      Myös pintana panerointiin ja friteeraukseen tai sekoitetaan taikinaan muiden jauhojen kanssa pizzataikinaan tai focacciaan.

      Vaikka tärkein käyttötarkoitus on heittää penkkiin ja pizzakuorelle pizzaa leivotessa.

      Mutta tarvitaanko penkkiin oikeasti erikoisjauhoa pizzaa leivotessa? Vastaus on tietenkin kyllä, kaikki muu olisi epätodellista The Kitchen Labin maailmassa. Manna vähentää kitkaa, koska jauhohiukkaset ovat suurempia. Se tarkoittaa parempaa liukumista penkillä ja lapiolla. Se ei myöskään pala yhtä helposti, joten pizzan pohjalle jäävät tähteet ovat parempia ja rapeampia, ja niillä on pienempi mahdollisuus mustua. Lisäksi se antaa pizzan pohjalle rakennetta ja purunkestävyyttä, joten se on elämisen kannalta aivan välttämätön.

      Ainesosat: Durumvehnästä valmistettu karkeasti jauhettu vehnäjauho."
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi