Jäätelön stabilointiaine - The Kitchen Lab
1429-12696
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
Suositellut lisätarvikkeet
-
Tuotetiedot
-
Tietoja jäätelön stabilointiaineesta Tämä tuote on kehitetty erityisesti stabiloimaan ja parantamaan jäätelön koostumusta. Tunnetaan myös jäätelöjauheena. Sitä voidaan käyttää kaikenlaisiin valmisteisiin, joiden rasvapitoisuus on 4-14 %. Jäätelö on tasaisempaa, kermaisempaa ja sitä on helpompi ottaa kauhalla. Jäätelö sulaa hitaammin ja sen säilyvyysaika on pidempi – jopa 24 kuukautta. Tuotteen lisääminen lisää jäätelön tilavuutta ja vähentää jääkiteiden muodostumista. Käyttö Laske 0,35-0,55 painoprosenttia stabilointiainetta jäätelön ainesosien painosta. Aloita sekoittamalla tuote sokerin kanssa ja liuota seos 65-asteiseen maitoon tai veteen. Jäähdytä 4 °C:seen ja valmista jäätelö tavalliseen tapaan. Ainesosaluettelo: Johanneksenleipäpuujauhe (E410), rasvahappojen mono- ja diglyseridit (E471), guarkumi (E412), natriumalginaatti (E401), agar agar (E406) Säilytettävä hämärässä, viileässä ja kuivassa. Säilyvyysaika noin kaksi vuotta.
-
-
Toimitus
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.