Institut Paul Bocuse Gastronomique
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Täydellinen opas koulutuksessa olevalle ammattikokille ja innokkaalle harrastajalle. Täynnä kuvitusta oleva kirja on vaiheittainen käsikirja, joka kattaa kaiken hienojen ruokien valmistukseen, ruoanlaittoon ja tarjoiluun liittyvän.
Kirjassa käydään läpi yli 250 perustekniikkaa terävin vaiheittaisin valokuvin. Nämä tekniikat pannaan sitten käytäntöön 70 kokin kehittämän klassisen ja modernin reseptin avulla. Yli 1800 kuvan ansiosta tämä on loistava hakuteos kaikille vakavasti otettaville kokkaajille, niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.
Kovakantinen, 720 sivua
Kirja on kirjoitettu englanniksi.
Kieli: englanti
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: 9780600634171 EAN: 9780600634171
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.