Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

HydroPro, Sous Vide - Sage | PolyScience

  • Valikoimamme mahtavin sirkulaattori!
  • Korkea kapasiteetti: 1485 W, 45 litraa vettä, säädettävä juoksupyörän nopeus
  • Ohjelmisto laskee ruoanvalmistusajan ja lämpötilan puolestasi
  • Uskomattoman hiljainen, 34 dB
  • HydroPro Plus -malli, jossa on sisäänrakennettu anturilämpömittari ja Delta cooking -vaihtoehto sekä automaattinen kypsennyslämpötilan kirjaaminen
  • n
1388-24202
Malli:
Hydropro
Hydropro Hydropro Plus
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 1 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Jos etsit sous vide -ruoanlaiton kiistatonta kiintotähteä, olet tullut oikeaan paikkaan! Polyscience HydroPro ei ole mikä tahansa sirkulaattori. Se on tehokkaampi, kestävämpi, käytännöllisempi, käyttäjäystävällisempi ja hiljaisempi kuin aiemmat mallit. Tässä koneessa on niin paljon hämmästeltävää, ettemme tiedä mistä aloittaa! Näytössä on Sous Vide Toolbox -ohjelmisto. Siinä luetellaan kaikki mahdolliset elintarvikkeet. Mittaamalla ja punnitsemalla kypsennettävän ruoan kiertovesipumppu auttaa määrittämään ihanteellisen lämpötilan ja kypsennysajan. Lisäksi voit luoda omia sovelluksia ja esiasetuksia, joilla saat helposti saman lopputuloksen kerta toisensa jälkeen. Lämpötilan ja ajan lisäksi voit asettaa myös veden kiertonopeuden haluamaksesi. Laite on erittäin helppokäyttöinen ja täyttää kaikki vaatimukset. Se tekee yksinkertaisesta ruoanlaitosta vieläkin helpompaa ja hallittavampaa. Sirkulaattorin kiinnitys on helppo säätää korkeussuunnassa ja se napsahtaa paikoilleen. Sauva on helppo irrottaa puhdistamista varten. Lisäksi se on helppo kiinnittää mihin tahansa käytettävissä olevaan astiaan. Juoksupyörä on kiinnitetty magneetilla. Se on konepestävä ja helppo irrottaa. Lisäksi voit asettaa koneeseen vuosittaisen kalkinpoistomuistutuksen. Laitteessa on myös kalkinpoisto-ohjelma, jolla kalkista pääsee eroon helposti. Juoksupyörässä on rubiinilaakeri (joka takaa pidemmän käyttöiän ja pienemmän kitkan), volframikarbidiakseli (erittäin kova metalliseos) ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo. Sirkulaattorissa on 4,5 tuuman värinäyttö, jonka esiasetukset auttavat saamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Esiasetettujen ohjelmien tai omien asetusten tallentamisen lisäksi voit tietysti käyttää manuaalista tilaa. Laitteeseen mahtuu jopa 45 litraa vettä, ja se pystyy pumppaamaan noin 17 litraa minuutissa. Tästä huolimatta se on 34 dB:llä lähes äänetön. Maksimilämpötila on 90°C ja stabiilisuus ja tarkkuus ±0,1°C. Teho on 1485 W. Näyttö ja ohjelmat ovat saatavilla englanniksi, ranskaksi, saksaksi tai espanjaksi. Sirkulaattorin mitat ovat 37,1 x 9,3 x 17 cm, paino 2 kg ja mukana tulee käytännöllinen laukku kuljetusta varten. Katso lisää vinkkejä alla olevasta videosta! Laitteesta on saatavilla myös HydroPro Plus -versio. Plus-mallissa on integroitu lämpömittari, jota voit käyttää pussissa olevan sous vide -teipin kanssa ruoan sisälämpötilan mittaamiseen koko kypsennysprosessin ajan. Voit myös kirjata mitatun lämpötilan. Yhdellä napsautuksella ruokasi sisälämpötila kirjataan kymmenen minuutin välein ja täytetään PDF-lomakkeeseen. Sen jälkeen se lähetetään suoraan puhelimeesi. Kirsikkana kakun päällä voit tallentaa useita eri käyttäjäprofiileja. Sovelluksen avulla voit myös tallentaa ja kirjata ylös kaikkien elintarvikkeiden toimittajat. Lisäksi anturin avulla sisälämpötilaa voi mitata jatkuvasti. Tämä mahdollistaa delta-kypsennyksen, joka lyhentää kypsennysaikaa jopa 50 %. Alla Richard kertoo kaikista laitteen upeista ominaisuuksista. Sitten esitelläänkin seuraavan tason Sous Vide -menetelmä; Delta cooking, (ΔT). Yhdistämällä todella tarkan ja edistyksellinen lämpömittarin vedenkiertoon Polyscience HydroPro Plus mahdollistaa halutun sisälämpötilan saavuttamiseen puolessa ajassa. Tutustu alla olevaan kaavioon: Vesihauteessa oleva raaka-aine kuumenee sitä nopeammin, mitä suurempi lämpötilaero raaka-aineen ja ympäröivän veden välillä on. Kun ydinlämpötila nousee todella lähelle tavoitelämpötilaa, lämmitys on hidastunut niin paljon, että viimeinen 5 % lämmityksestä kestää usein vain 60 % ajasta. Tämä vaikutus voidaan välttää antamalla veden lämpötilan ylittää raaka-aineen tavoitelämpötila vain muutamalla asteella. Kaikille, jotka ovat paistaneet paistia uunissa ennen sous vide -aikaa, tämä ei ole täysin uusi käsite. Yleinen käytäntö oli asettaa uuni 150 °C:n lämpötilaan lampaanpaistin lämmittämiseksi 59 °C:n lämpötilaan. Ongelmana oli menetelmän luontainen tylsyys, eikä koskaan voinut olla täysin varma siitä, pysyisikö lämpötila sen jälkeen, kun paisti otetaan uunista ja kääritään pyyhkeisiin ja sanomalehteen perinteiseen tapaan. Jännittävää kyllä – mutta hermostuttavaa ja eikä todellakaan hallittua. Ilman huono lämmönjohtavuus (verrattuna veteen) aiheutti suuren eron halutun ydinlämpötilan ja uunin lämpötilan välillä. Tästä syystä uuninvalmistajat eivät edes vaivautuneet tekemään alle 5 °C:n lämpöasteita. Tämä yhdistettynä epävarmuuteen siitä, kuinka syvällä lämpömittari onkaan, johti siihen, että lihan kypsentäminen uunissa oli usein arpapeliä. Yksi sous vide -tekniikan tärkeimmistä ominaisuuksista on, että se tuottaa tarkkoja, ennustettavia ja yksinkertaisia tuloksia. Sirkulaattori, jossa ei ole integroitua lämpötila-anturia, ei "tiedä", mikä ydinlämpötila on. Sen vuoksi on vaarana, että sirkulaattori joko sammuu liian aikaisin ennen tavoitelämpötilan saavuttamista tai että se toimii liian pitkään ja raaka-aine saavuttaa toivottua korkeamman lämpötilan. Delta cooking -menetelmän huonot puolet: Lyhyempi kuumennusaika ei anna aikaa mureuttamiselle. Jos haluat esimerkiksi lihan kollageenin muuttuvan, suosittelemme käyttämään perinteistä mallia. Kypsennetyn ruoan ulommat osat ovat korkeammassa lämpötilassa kuin haluttu tavoitelämpötila, joten tyypillinen reunasta reunaan ulottuva täydellisyys kärsii hieman. https://youtu.be/PGKUm-8SqBg https://youtu.be/hgJ-08PQKtg https://youtu.be/Zm-eZWntOYY https://youtu.be/NbNXB-bbtag https://youtu.be/BX33WM4Sa1s
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: GSV700PSS4EEU1
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi