Högtid : Jul, påsk, midsommar, kräftor & surströmming - Stefan Ekengren
Varastosaldo
- Verkkovarasto 9 kpl
- Kauppa Stockholm 9 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Stefan Ekengren selventää perinteisten ruotsalaisten juhlapäiviemme käsitteitä ja antaa sinulle sekä klassisia että uusia reseptejä.
Voit saada ennen jokaista juhlapäivää apua suunnitteluun ja ehdotuksia tapahtumajärjestykseen. Esimerkiksi kuinka kauan etukäteen voit kaivaa lohen, pyöräyttää lihapullat tai leipoa pääsiäiskakun? Pääsiäistä käsittelevässä luvussa vuorottelevat täytettyjen kananmunanpuolikkaiden, haudutettujen munien ja uunimunakkaiden reseptit lampaanpaistin ja kasvisvaihtoehtojen, kuten parsakaali-vuohenjuustopiirakan, kanssa, ja pääsiäisen päätteeksi on tarjolla sitruuna- ja marenkipiirakka, jossa on mazariinipohja. Ehkä myös munatotia.
Juhannuksena on tärkeää saada täydellinen ruoka aamusta iltaan. Tarjolla on mansikka-aamiainen, upea matjessillakakku, saviruukkusilliä ja illalla erilaisia vartaita, joissa on lohta, pihvejä ja vihanneksia. Ja sitten ehkä kaikkein suurin juhla, joulu. Itsestäänselvyyksien kinkun ja Janssonin houkutuksen lisäksi on reseptejä lohitartarista kapriksilla ja tarragonilla, sellerisalaatista ja suomalaisesta naurislaatikosta - ja todella näyttävästä laatikkopäivän illallisesta, jossa on paahdettua kalkkunaa kermakastikkeella.
Kirjassa on yhteensä noin 200 reseptiä, ja se on hakuteos, johon voi palata yhä uudelleen.
Kieli: ruotsi
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: 9789127162150 EAN: 9789127162150
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.