Tietoa johanneksenleipäpuun purukumista (E410)
Johanneksenleipäpuun purukumi on täysin luonnollinen tuote, joka on peräisin johanneksenleipäpuun siemenistä. Se on monipuolinen, vegaaninen hyytelöimisaine ja sitä käytetään pääasiassa pieninä annoksina sakeuttamisaineena. Käytä sitä maitotuotteiden kanssa, jälkiruoissa, kastikkeissa tai kastikkeissa.
Voit käyttää sitä myös kananmunien ja jauhojen korvikkeena, sillä niillä on samanlaiset sitovat ominaisuudet. Lisää sitä pakastettuihin tuotteisiin, kuten jäätelöön, vähentämään jääkiteiden muodostumista ja parantamaan koostumusta. Tai mikset käyttäisi sitä yhdessä ksantaanikumin kanssa erittäin elastisten hyytelöiden valmistukseen?
Fruktansydänjauho ei ole kovin herkkä pH:lle eikä korkealle suolapitoisuudelle. Se toimii useimmissa asioissa pH:n 2,5 ja 10 välillä.
Käyttö
Dosoi 3 - 11 grammaa kiloa kohti. Lisää hedelmäydinjauho pienissä erissä voimakkaasti sekoittaen. Liukenee kylmiin nesteisiin, mutta toimii parhaiten, jos neste on yli 60°C.
Sisältö:
100% Hedelmänsiemenjauho (E410)
Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa. Säilyy noin kaksi vuotta.