Hardcore Carnivore Meatchelada on Jess Prylesin viides ja uusin mauste.
Meatchelada on chiliä ja limeä sisältävä premium rub, joka antaa lihalle lisäpotkua. Se on maultaan rikas ja monitahoinen ja sopii erinomaisesti rubiksi. Se on maaginen kanan, fajitojen ja grillatun lihan päällä. Se sopii osterien, ranskalaisten, kananmunien, elotesin (maissintähkän), edamame-papujen ja jopa vihreän melonin päälle. Tai miksipä et maustaisi olutlasisi reunaa, kun juot kevyttä lageria.
Käyttö: Kuivaa liha paperipyyhkeillä ja ripottele sitten reilusti Hardcore Carnivore Meatchelada -mausteseosta ennen ruoanlaittoa. Vaihtoehtoisesti, maksimaalisen makuvaikutuksen aikaansaamiseksi, käytä Meatcheladaa kypsennetyn lihan päällä.
Hardcore Carnivore Meatchelada ei sisällä glutamaattia (MSG) ja ei sisällä keinotekoisia väriaineita.
Sisältö: Chili, mausteet, suola, sitruunahappo, ruskea sokeri, kalkkijauhe ja kuivattu valkosipuli
Alkuperä: USA,
Paino: 241g
Varastoi kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa.
Jess Prylesin luoma ja ”Proudly made in Texas”
Tietoa Jess Prylesista:
”Syntyjään australialainen, halutessaan teksasilainen” Jess Pryles on arvostettu texasilaisen BBQ:n ja kilpailubarbequen asiantuntija. Hän on Australasian Grill Alliance -järjestön perustaja, Hardcore Carnivore -rubs-sarjan luoja. Sen lisäksi, että hän luennoi tapahtumissa, joita sponsoroivat esimerkiksi Texas A&M University, American Meat Science Association ja Texas Beef Council, hän esiintyy myös useissa televisio-ohjelmissa, kuten Food Networkissa ja Todayssä. Häntä on myös haastateltu muun muassa Parade-, Food & Wine- ja Austin Chronicle -julkaisuissa. Jess asuu ja työskentelee Austinissa, Texasissa.