Guarkumi (E412) - The Kitchen Lab
1429-12693
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 2 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Guarkumista Guarkumia käytetään sakeuttamis- ja stabilointiaineena esimerkiksi jäätelön ja kastikkeiden valmistuksessa. Jauhe tunnetaan myös nimellä guarkumi, ja se on hiilihydraatti, joka uutetaan guarkasvin (Cyamopsis Tetragonolobas), soijapapua muistuttavan palkokasvin, siemenistä. Sillä ei ole makua eikä hajua, ja se läpäisee ruoansulatuskanavan imeytymättä. Siksi sillä ei ole mitään vaikutusta kehoosi, eikä myöskään suositeltua päivittäissaantia ole. Guarkumia voidaan käyttää kaikessa leivästä ja taikinasta hyytelöihin ja estämään nesteen irtoaminen pakastetuista tuotteista. Se ei ole pH-herkkä ja voi altistua suolalle. Käyttö Guarkumi on erittäin tehokas. 3-5 grammaa jauhetta litrassa yleensä riittää. Jauhetta voidaan käyttää sekä kuumiin että kylmiin nesteisiin, ja se voi korvata kananmunan sidosaineessa kasvisruoassa. Sitä voidaan käyttää myös ksantaanikumin lisänä. Hauskana bonuksena sitä voidaan käyttää myös slimen valmistukseen! Ainesosaluettelo: Guarkumi, E412. Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä. Ei tule nauttia puhtaassa muodossaan. Pulveri on gluteeniton ja vegaaninen sekä kosher- ja halal-ystävällinen.
-
-
Toimitus
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.