Grönsaker -Tillbehör & garnityr av Tommy Myllymäki
Varastosaldo
- Verkkovarasto 2 kpl
- Kauppa Stockholm 2 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Kun alat kypsentää kokonaisia vihanneksia uunissa, löydät monia uusia makuja ja vivahteita, joita et ehkä ole aiemmin kokenut vihanneksissa. Rakastan esimerkiksi paahdetun kukkakaalin - rapea ulkopinta, pehmeä keskikerros ja rapea keskusta - yhdistelmää ruskistetun voin, kapriksin ja sitruunan kanssa.
Lempivihannestensa pohjalta Tommy luo jännittäviä ja herkullisia lisukkeita, joissa kasvikset ovat pääosassa. Useimmat ruokalajit toimivat yhtenä monista esimerkiksi lihan tai kalan lisukkeena, mutta niitä voi syödä myös pääruokana. Jokaiseen ruokalajiin liittyy vinkkejä siitä, miten se tarjoillaan ja minkä kanssa se sopii parhaiten yhteen.
Reseptejä on sekä lämpimiin että kylmiin ruokiin. Kaikkea grillatusta purjosta vuohenjuuston ja pinjansiementen kanssa ja paistetusta maa-artisokasta kerman ja mantelin kanssa aina kurkku- ja avokadosalaattiin kalakastikkeen kanssa. Ruoka on yksinkertaista mutta hienostunutta. Halukkaille on myös askel askeleelta ohjeet edistyneempiin lisukkeisiin, joilla Tommy on kilpaillut Bocus d'Orissa.
Lisukkeet ja lisukkeet antaa tietoa siitä, miten kasviksia voi sisällyttää ruoanlaittoon, ja pohjan erilaisiin ruoanlaittotekniikoihin, kuten kokonaisena paistamiseen, höyrytykseen ja raakagrillaukseen. Kirjassa on yli 120 reseptiä.
"Mestarikokki Tommy Myllymäki syventyy suosikkivihanneksiinsa ja näyttää, miten tyylikäs kasvisruoka voi myös olla."
Allt om Mat
"On periaatteessa mahdotonta olla saamatta halua kokata ja syödä ruokaa, kun selailee Ruotsin ehkäpä tämän hetken eturivin keittiömestarin Lisukkeet ja koristeet: Tommy Myllymäki."
Svenska Dagbladet
Tommy Myllymäki on yksi Ruotsin tunnetuimmista kokkeista. Hän esiintyy säännöllisesti TV4:n Nyhetsmorgon- ja Mitt kök -ohjelmissa. Vuonna 2007 Tommy voitti Vuoden kokin, vuonna 2011 hopeaa Bocuse d'Orissa ja vuonna 2014 hän voitti kultaa Bocuse d'Or Europe -kilpailussa ja kilpailee kilpailun kansainvälisessä painoksessa tammikuussa 2015. Hän on useiden ravintoloiden takana, muun muassa Jönköpingissä sijaitsevan Sjönin ja Tukholmassa sijaitsevan Taverna Brillon luovana johtajana. Vuonna 2013 hän julkaisi ensimmäisen oman keittokirjansa Sauces.
Kieli: ruotsi
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: 9789127140097 EAN: 9789127140097
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.