Vähintään puoli tusinaa maailman asukkaista on odottanut tätä päivää! Seuraavan sukupolven liikkuva kalusto on vihdoin täällä! Parempi, luotettavampi, halvempi ja tehokkaampi.
Pelastava voima ja 100%Chefin perustaja ja omistaja on universaali nero nimeltä Ángel Salvador, joka on onnistunut yhdistämään yhteen laitteeseen:
- Magneettinen pyörimisjärjestelmä, joka luo pyörteen, joka kasvattaa haihdutuspinta-alan kymmenen kertaa suuremmaksi ja lyhentää näin haihdutus-/reduktioaikaa huomattavasti.
- Kaksoiskalvopumppu, jonka kapasiteetti on 17 litraa/minuutti ja joka on täysin huoltovapaa - ei tarvitse vaihtaa öljyä tms. Pumppu tuottaa haihdutusastiaan 0,97 ilmakehän alipaineen.
- Pelkistysastian holvi mahdollistaa alipaineen nopean säätämisen (hyvä, jos se kiehuu ja on vaarassa päästä tislausastian imuun).
- Holvi mahdollistaa myös pelkistysastian uudelleentäyttämisen lisänesteellä tai uudella nesteellä.
- Toimitetaan 3 litran tislausastian kanssa, mutta mahdollistaa 5 litran astian käytön (ostetaan erikseen), verrattuna useimpiin pyöröhaihduttimiin, joissa on 1 litran astiat (joita ei voi täyttää uudelleen "lennossa").
- Helppo puhdistaa; kaikissa astioissa on suuret aukot, jotka voidaan kaapia lastalla pois ja pestä astianpesukoneessa.
- Tyhjiöpumppu sopii erinomaisesti kuplien poistamiseen viskoosista nesteistä ja nesteiden tunkeutumisen lisäämiseen huokoisissa aineissa (esim. omena, peruna, kurpitsa).
Kone toimii näin:
Tyhjiöpumppu on kytketty letkuun, joka menee astiaan, johon tisle kerätään, ja joka on letkujen kautta kytketty spiraaliin, joka johtaa edelleen raaka-aineastiaan. Koko järjestelmä on siis alttiina samalle alipaineelle.
Esitettäköön, että haluat pelkistää omenasoseen. Sose lisätään vasemmalla olevaan säiliöön (saatavana 1,5, 3 ja 5 litran säiliöissä). Säiliö upotetaan sisäänrakennettuun vesihauteeseen (Bain Marie), jonka lämpötilaa voidaan säätää X° C:n välillä Y-Z° C. Myös painetta voidaan säätää 1,5 litran ja 1,5 litran välillä. Paine voidaan myös säätää 1,0 ja -0,97 ilmakehän välillä. Mitä alhaisempi paine on, sitä alhaisempi on säiliössä olevan nesteen kiehumispiste. Esimerkiksi paineessa -0,97 veden kiehumispiste on 21,7 °C. Säätämällä kiehumispistettä ja lämpötilaa määrität, mitkä aineet kaasuuntuvat ja siten pääsevät kulkeutumaan ensimmäisestä säiliöstä tislausastiaan.
Koko ei ole kaikki kaikessa, sanotaan, ja tässä tapauksessa vain 67cm x 46cm x 48cm saattaa saada meidät olemaan samaa mieltä.