Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Gellaanikumi tyyppi F (E418) - The Kitchen Lab

1429-12659
Paino:
100 g
100 g 250 g 500 g
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 2 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Tietoa gellaanikumista tyyppi F (E418)

      Tyyppi F on kahdesta gellaanikumista suositumpi. Se on monikäyttöinen hyytelöimisaine, joka tuottaa kiinteitä geelejä, joilla on täydellinen visuaalinen selkeys. Sitä voidaan käyttää myös pienempinä annoksina nestemäisten hyytelöiden ja tahnojen valmistukseen tai nesteiden kirkastamiseen. Gellaanikumi on hyvä vaihtoehto Agar Agarille tai kasvissyöjävaihtoehto gelatiinille. Gellaanikumin edut Agar Agariin verrattuna ovat, että se antaa paremman geelilujuuden ja pystyy lämmittämään hyytelöitä jopa 120 asteeseen sulamatta.

      Jauhe liukenee nesteisiin, joiden pH-arvo on välillä 3,5-8, mikä tarkoittaa, että kumin käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset
      Käyttö

      Luota jauhe veteen ja kuumenna, kunnes se on 100-asteista - geeli asettuu, kun seos jäähtyy. Kun seos on jähmettynyt, sitä voidaan lämmittää uudelleen menettämättä sen koostumusta.

      Sakeuttamisnesteeksi - käytä 0,1 - 0,5 % painosta
      Pehmeäksi hyytelöksi - käytä 1 - 1.5 % painosta
      Kiinteän hyytelön aikaansaamiseksi - käytä 1,5 % - 2 % painosta


      Sisältö:
      Gellaanikumi tyyppi F, E418
      Varastoi kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa.

      Kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa.
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi