Magnus Nilsson sulki Fävikenin vuonna 2019. Hänen ainutlaatuisesta ravintolastaan keskellä ei-mitään tuli maailmankuulu ja se oli huippuluokkaa, kun hän teki päätöksensä. Tässä on Fävikenin tarina, miten siitä tuli maailmanluokan kohde, miten ala, johon se kuului, on muuttunut ja miksi Magnus päätti lopulta jatkaa uusia projekteja. Fäviken: 4015 päivää, alusta loppuun on tärkeä kommentti nykypäivän ruokakulttuuriin, ja se sisältää valaisevia esseitä niinkin laajoista aiheista kuin luovuus, perhevelvollisuuksien tasapainottaminen ravintolaa pyörittäessä, ravintoloiden kestävyysnäkökulmien tekopyhyys, kohtuuden etsiminen, sosiaalinen media, jäljittely vs. plagiointi, fine dining, vieraanvaraisuus ja palvelu sekä käsityötaidon merkitys innovaation sijaan. Kirja sisältää myös kronologisen luettelon kaikista ravintolassa koskaan tarjoilluista ruokalajeista ja nostaa esiin 100 ikimuistoista reseptiä. Kirjan upeissa valokuvissa on sekä arkistokuvia että tuoreita kuvia ruoasta, ravintolasta, henkilökunnasta ja Järpenin ympäristöstä Pohjois-Ruotsissa. Sinisestä kankaasta ja punaisesta paperista valmistettu rakenteellinen kansi, jossa on puukuitutehoste, viittaa Fävikenin muotoon ja väriin. 22 × 3,5 × 30 cm
Muoto: Kovakantinen
Sivuja: 324
Kieli: Suomi
ISBN: 9781838661250
Kieli: englanti