Unique Umai Dry® on kalvoteknologia, joka luo lihalle täydellisen kuivan ympäristön.
Kuivakypsytyspussin avulla voit valmistaa helposti capicolaa, bresaolaa, parmankinkkua, pancettaa ja kaikkea muuta ilman sotkua, ilman hajuja, vaan pussin sisällä yksinkertaisesti ja sujuvasti.
Tuloksesi on herkullista leikkelettä, joka tekee vaikutuksen ystäviin ja perheeseen ja sopii täydellisesti alkupalaksi ja välipalaksi.
Pusseihin laitettavat kalvot vapauttavat lihan kosteuden, mutta eivät ime mitään ulkopuolelta. Prosessin aikana ei synny hajuja. Pussi lihan kanssa on edullista asettaa jääkaappiin ritilälle.
Pakkaus sisältää:
- 3 Umai Drybags 25x26 cm, sopii noin 1,5-2,3 kg lihalle.
- 2 20x43 cm, sopii noin 1.5-3 kg lihaa.
- 5 kalvoa tai liuskaa, jotka suljetaan pussiin tyhjiökoneella.
- 1 pussi Instacurea, jonka lisäät jokaiseen pussiin. Instacure on natriumkloridin ja natriumnitriitin seos. Pussi riittää noin 13,5 kg lihaa varten.
- 1 pussi katajanmarjoja.
- Englanninkieliset käyttöohjeet ovat mukana.
- OBS! Vaatii tyhjiökoneen, ja jos tarvitset sellaisen, meiltä löytyy niitä
- .