Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Colatura di alici, Anjovisuute, 50ml - Armatore

21
2022-28322
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 2 kpl
  • Kauppa Stockholm 2 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Anjovisuute/Sardellikastike Campaniasta. 
      Colatura di Alici on Cetaran kulta, pieni Napolin ulkopuolella sijaitseva kylä. Herkullinen valmistus, joka on peräisin vuosisatoja vanhasta perinteestä. Keväällä Amalfin rannikolla Cetaran kalastusaluksilla pyydetyt sardellit käsitellään muutama tunti pyynnin jälkeen. Anjovis puhdistetaan ja asetetaan sitten kastanjatynnyriin, johon on sekoitettu merisuolaa. Maturiteetti vaihtelee 18 ja 30 kuukauden välillä. 
      Colatura di Alicin säilyvyysaika on 24 kuukautta pullotushetkestä. Anjoviskastiketta voidaan käyttää suolan korvaamiseen kaikkien pasta-, kasvis-, palkokasvi- tai kalaruokien rikastamiseksi. Maku on puhdas umami ja voi maustaa mitä tahansa ruokaa.

      Ainesosat: Anjovis 80%, suola 20%
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi