Tim Haywardin kirjoittama teos "Leikkeleet: alusta alkaen" on käytännöllinen käsikirja, joka on täynnä reseptejä, tekniikoita ja kaikkea, mitä tarvitset lihan käsittelyyn ja säilömiseen sekä leikkeleiden valmistukseen alusta alkaen. Kotona säilöminen ja kypsentäminen on paljon helpompaa kuin luuletkaan, ja tässä kirjassa kerrotaan, miten se tehdään. Tim Hayward käy kaiken perusteellisesti läpi ja opettaa kaiken lihavalmistuksen perusperiaatteista, kuten suolapitoisuuden, lämpötilan, kosteuden ja ajan merkityksestä, kaikkiin klassisiin kypsytys- ja suolaus-, kuivaus- ja säilöntätekniikoihin. Selkeiden ohjeiden ja kuvien avulla prosessi selitetään vaihe vaiheelta, ja opit, mikä toimii ja miksi. Koska kirja on täynnä idioottivarmoja reseptejä, hallitset pian monia herkkuja, kuten pateeta, pastramia, pekonin savustusta, suolalihaa, corned beefiä, ankka confitia ja paljon muuta. Kirja on täynnä hyödyllistä ja helposti lähestyttävää tietoa, ja siinä keskitytään oppimaan käsityötaitoja alusta alkaen.
Paino: 0,29 kg
Mitat: 14 × 1,1 × 19 cm
Muoto: Taskukokoinen
Sivumäärä: 176
Kieli: englanti
ISBN: 9781787138155
Kieli: englanti