Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

CentriCook Chiller, sentrifugi ruoanlaittoon ja juomiin jäähdytystoiminnolla - 100% Chef

9018
1532-31122
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • CentriCook Chiller on gastronomiassa käytettävä vallankumouksellinen jäähdytetty sentrifugi, joka on luotu tuottamaan kristallinkirkkaita makuja laadusta tai luonnollisuudesta tinkimättä. Se saavuttaa vaikuttavan 4000 kierrosnopeuden alle 15 sekunnissa, minkä jälkeen se erottaa tehokkaasti mehut, liemet ja kasvivedet ilman pektinaaseja, sakeuttamisaineita tai kuumennusta.

      Sisäänrakennettu jäähdytys parantaa tuloksia entisestään hyydyttämällä rasvaa ja ei-toivottuja hiukkasia, jolloin ne on helpompi poistaa. Lisäksi jäähdytys auttaa säilyttämään värin, tuoreuden ja luonnolliset aromit minimoimalla hapettumisen sekä auttaa antamaan tiivistyneille esansseille silkkisen rakenteen ja luomaan erittäin kirkkaita mehuja ja liemiä.

      Täydellinen luoviin cocktaileihin ja gastronomiaan
      Haluatko luoda tyylikkään kirkkaita cocktaileja, hienostuneita kastikkeita tai puhtaita kasvis- ja hedelmäesansseja? CentriCook Chiller tehostaa luovuuttasi säilyttämällä raaka-aineen luonnollisen makuprofiilin ilman entsyymien ja muiden menetelmien aiheuttamaa happamuuden tai rakenteen muutosta.
      Tehokas ja käyttäjäystävällinen
      Kirkastaa 1 litran nestettä noin 10 minuutissa.
      Toimitetaan 4 x 250 ml:n säiliötä joustavaa käsittelyä varten.
      Automaattinen lämpötilan, nopeuden ja ajan säätö selkeän etunäytön avulla.
      Turvallista ja vakaata toimintaa turvajärjestelmällä, joka estää avautumisen käytön aikana.

      Tutustu uusiin mahdollisuuksiin keittiössä - kristallinkirkkaista liemistä innovatiivisiin juomiin ja pehmeisiin hedelmäesansseihin. CentriCook Chiller vie gastronomiasi seuraavalle tasolle!

      Koko: 57 x 67 x 37 cm, Paino: 85kg.

      Jos kaipaat inspiraatiota jäähdytystoiminnolla varustetun sentrifugin käyttökohteisiin, tässä on muutamia ehdotuksia siitä, mitä voit tehdä sillä:

      Extraktio ja selkeytys
      1. Kirkkaat mehut ja esanssit - Erottele nesteet hedelmien ja vihannesten kuiduista, jotta saat ultrapuhtaita mehuja ja esansseja, kuten täydellisen kirkasta tomaattiesanssia tai vesimelonimehua.
      2. Puhtaammat öljyt - Uuta ja kirkasta maustetut öljyt, kuten basilikaöljy tai chiliöljy, erottamalla nesteet ja kiinteät aineet.
      3. Alkoholittomat cocktailpohjat - Luo kristallinkirkkaita pohjia mocktaileihin poistamalla hiukkaset esimerkiksi sitrusmehusta tai inkiväärimehusta.

      Rakenteen ja tekstuurin muutokset
      4. Tiivistetty maito tai kerma - Erottamalla kerman rasvan nesteestä voit luoda paksumpaa, väkevämpää kermaa tai maitoa, jolla on täyteläisempi maku.
      5. Tiivistetty maito tai kerma. Voi uudella tavalla - Sentrifugoi tuore kerma matalassa lämpötilassa luodaksesi erittäin puhdasta voiemulsiota tai erota kirnupiimä voista hallitusti.
      6. Pehmeämmät pähkinävoi - Erottamalla öljyt pähkinävoista voit luoda homogeenisemman ja sileämmän rakenteen esimerkiksi manteli- tai maapähkinävoista.

      Innovatiiviset jälkiruokasovellukset
      7. Täydellinen sorbettipohja - Sentrifugoi hedelmäsoseet, jotta voit erottaa ylimääräisen nesteen ja saada sorbeteissa voimakkaamman maun.
      8. Maidoton jäätelö - Erottele proteiinit ja rasvat kasviperäisistä lähteistä (esim. kookospähkinöistä tai pähkinöistä), jotta saat aikaan homogeenisemman ja sileämmän rakenteen.Kirkkaat siirapit ja makeutusaineet - Erottele ja puhdista siirapit hedelmistä tai kasveista saadaksesi jälkiruokiin kristallinkirkkaita ja intensiivisiä makuja.

      Gastronomiset rasvat ja emulsiot
      10. Jäähdytetyt maustetut rasvat - Luo jäähdytettyjä maustettuja rasvapohjia erottelemalla voita tai öljyjä aromiaineista, kuten kahvivoista tai vaniljaöljystä.
      11. Avokado- tai pähkinäöljy - Purista ja erottele öljyä avokadoista tai pähkinöistä suurella tarkkuudella, jotta saat puhdasta ja suodattamatonta öljyä, jolla on herkkä maku.
      12. Kasvivoin korvikkeet - Erottele kookosrasva tai kaakaovoi ja luo innovatiivisia rasvapohjaisia ainesosia vegaaniruokiin.

      Aromaattisten aineiden uuttaminen ja konsentrointi
      13. Kirkkaat liemet - Nopeampi ja tehokkaampi liemien ja liemikonsemien kirkastaminen ilman gelatiinin tai kananmunanvalkuaisten käyttöä.
      14. Konsentroidut yrttiuutteet - Luo voimakkaita uutteita tuoreista yrteistä, kuten basilikasta, mintusta tai korianterista, kuumentamatta niitä ja menettämättä niiden makua.
      15. Yrttiuutteet. Luonnolliset väriainepigmentit - Pura ja puhdista pigmentit punajuurista, kurkumasta tai spirulinasta luodaksesi luonnollisia väriaineita ilman hiukkasia.

      Experimentaalinen ja hieno ruokailu
      16. Makuvahvennetut vedet - Erottele hienovaraiset aromit hedelmistä, yrteistä tai kukista luodaksesi herkullisia maustettuja vesiä, joissa on puhdas maku.
      17. Vesi, jossa on puhdas maku. Jäähdytetty vakaa mousse - Erottamalla proteiinit maito- tai kasvivaihtoehdoista voit luoda vakaampia mousseja ja vaahtoja.
      18. Sentrifugoidut cocktailit - Täydellisesti kirkastetut ja jäähdytetyt cocktailainekset, kuten sentrifugoitu Bloody Mary, jossa tomaattimehu kirkastuu, mutta maku säilyy.
      19. Viinin pelkistäminen ilman kuumennusta - Erottele ja konsentroi viinin tai väkevän alkoholijuoman aromit ilman kuumennusta, jolloin haihtuvat aromit säilyvät.
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi