Tule epätavalliselle ruokamatkalle Euroopan kaakkoisimpaan etuvartioasemaan ja törmää ruokalajeihin, joita et ole luultavasti koskaan ennen maistanut.
Tämä on ensimmäinen ruotsalainen keittokirja, joka esittelee perusteellisesti trendikkään georgialaisen keittiön sekä perinteisten reseptien että modernien tulkintojen avulla. Ainesosat ja reseptit on mukautettu niin, että niitä voidaan valmistaa ruotsalaisissa kotikeittiöissä. Tapaat myös juustontekijät, khatšapuri-leipurit, torikauppiaat ja luonnonviinin tuottajat, jotka kaikki kertovat reseptejään, tarinoitaan ja satunnaisia tarinoita.
Georgia on viime vuosina noussut matkakohteiden listojen kärkeen.rikkaan georgialaisen keittiön ja ainutlaatuisten appelsiinikvassiviinien suosio on herättänyt kansainvälistä huomiota.
Kirjassa tutustutaan Georgian ainutlaatuiseen menetelmään valmistaa appelsiinista luonnonviiniä kvassitankoissa. Kyseessä on 8 000 vuotta vanha keskeytymätön, kulttuuriperintöluetteloon merkitty perinne.
Maitohappovihannekset ovat vahvasti esillä ruokapöydässä ja kirjassa, ainutlaatuiset käymismenetelmät, jotka pidentävät raaka-aineiden säilyvyyttä. Instagram-suosikki, alkukantainen pizza khachapuri, ja mehevät nyytit (khinkali) saavat kokonaisen luvun.
"Lyhyesti sanottuna kirjasta Blå berg - Grön mat - Orange vin löytyy paljon inspiraatiota, ja toivon, että se tavoittaa kaikki ruotsalaiset, jotka haluavat laajentaa tietämystään ruoasta, viinistä, kulttuurista ja ihmiskunnan historiasta." - Karin Bojsin esipuheesta
Kuvaaja on Bianca Brandon-Cox, joka oli mukana myös Gourmand World Cookbook Awards -kilpailun voittaneessa Smak på Sápmi -kirjassa. Kuvitukset ja suunnittelun on tehnyt palkittu suunnittelija Katy Kimbell.
Tämä on ensimmäinen ruotsalainen keittokirja, joka esittelee perusteellisesti trendikkään georgialaisen keittiön sekä perinteisten reseptien että modernien tulkintojen avulla. Ainesosat ja reseptit on mukautettu niin, että niitä voidaan valmistaa ruotsalaisissa kotikeittiöissä. Tapaat myös juustontekijät, khatšapuri-leipurit, torikauppiaat ja luonnonviinin tuottajat, jotka kaikki kertovat reseptejään, tarinoitaan ja satunnaisia tarinoita.
Georgia on viime vuosina noussut matkakohteiden listojen kärkeen.rikkaan georgialaisen keittiön ja ainutlaatuisten appelsiinikvassiviinien suosio on herättänyt kansainvälistä huomiota.
Kirjassa tutustutaan Georgian ainutlaatuiseen menetelmään valmistaa appelsiinista luonnonviiniä kvassitankoissa. Kyseessä on 8 000 vuotta vanha keskeytymätön, kulttuuriperintöluetteloon merkitty perinne.
Maitohappovihannekset ovat vahvasti esillä ruokapöydässä ja kirjassa, ainutlaatuiset käymismenetelmät, jotka pidentävät raaka-aineiden säilyvyyttä. Instagram-suosikki, alkukantainen pizza khachapuri, ja mehevät nyytit (khinkali) saavat kokonaisen luvun.
"Lyhyesti sanottuna kirjasta Blå berg - Grön mat - Orange vin löytyy paljon inspiraatiota, ja toivon, että se tavoittaa kaikki ruotsalaiset, jotka haluavat laajentaa tietämystään ruoasta, viinistä, kulttuurista ja ihmiskunnan historiasta." - Karin Bojsin esipuheesta
Kuvaaja on Bianca Brandon-Cox, joka oli mukana myös Gourmand World Cookbook Awards -kilpailun voittaneessa Smak på Sápmi -kirjassa. Kuvitukset ja suunnittelun on tehnyt palkittu suunnittelija Katy Kimbell.
.
Kieli: ruotsi