Ranskalais-palestiinalainen kokki Fadi Kattan juhlistaa kotinsa Betlehemin salaisia puolia, herättää henkiin markkinoiden ja maustekauppojen värit ja tuoksut, esittelee lukijoille paikalliset maanviljelijät ja käsityöläiset, joiden kanssa hän työskentelee löytääkseen täydelliset raaka-aineet, ja jakaa rakkautensa kulinaarisiin kokeiluihin. Fadi saa inspiraationsa näistä ruoka-artesaaneista, jotka kasvattavat viinirypäleitä, jauhavat vehnää, valmistavat oliiviöljyä ja mikä tärkeintä, siirtävät ruokatietoutta sukupolville.
Hänen rakastavia kuvauksiaan näistä ihmisistä säestävät hänen omat reseptinsä, joista osa on periytyviä, osa hänen ravintoloissaan Betlehemissä ja Lontoossa. Opi, miten rypäleiden lehtiä täytetään nabulsi-juustolla, miten sarviapilalla ja kardemummalla maustettua lammasta paistetaan hitaasti, miten labanehia kääritään nigellansiemenissä ja miten valmistetaan mastiikilla ja pistaasipähkinöillä maustettua maitovanukasta, mouhalabiehia. Kirkkaat ja rohkeat maut ja tarinat niiden alkuperästä odottavat lukijoita Betlehemissä.
Kasvavan kaaoksen ja riitojen keskellä nämä tarinat, reseptit ja muinaisen Betlehemin kaupungin perintö kestävät.
Paino: 1,05 kg
19,5 x 2,6 x 25,5 cm
Muoto: Kovakantinen
Kieli: Englanti