Finsmakarens handbok om ost
20 €
- 600 sidor om ost, ursprung, tips och historia
- Vintips för att kombinera till ostar försedda av Markus Del Monego, MW
- Väldigt bra!
1355-24115
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Tässä massiivisessa mutta kompaktissa kirjassa on tietosanakirja kaikista maailman juustoista. Yli 600 sivulla käydään juusto toisensa jälkeen läpi alkuperän mukaan lajiteltuna ja käsitellään juustotyyppiä, rasvapitoisuutta, alkuperää ja historiaa, tuotantoa, ominaisuuksia, viinivinkkejä, ruokavinkkejä ja sukulaisjuustoja tai vaihtoehtoisia juustoja. Juustoa kuvataan toiseksi monipuolisimmaksi ruoaksi viinin jälkeen. Se on myös toiseksi herkullisin ja tärkein ruoka viinin jälkeen. Ruotsissa meillä on vahva kovien juustojen perinne, mutta sekä tarjonta että kuluttajien tietoisuus ja tietämys ovat yleistymässä. Finsmakarens Handbok voi auttaa sinua löytämään uusia jännittäviä juustoja tarjottimillesi, tutustua jo pitämiisi juustoihin ja antaa sinulle myös tietoa niiden alkuperästä, historiasta ja tuotannosta. Kirjan viinivinkit antaa Master of Wine Markus Del Monego. Toisin sanoen tämä kirja voi luoda edellytykset todelliseen täyteiseen iltaan tai vain tehdä arjesta hieman dekadentimpaa.
Idea: André Dominé
Vastaava kirjoittaja: Brigitte Engelmann
Tekstin toimittaneet: Peter Holler, Elke Hoffmann ja Bettina Offermann, tarkistanut Brigitte Engelmann
Viinivinkit: Markus Del Monego
Kieli: ruotsi
Originaalinimi: Das Feinschmecker-Handbuch Käse
Kirjan laji: Kovakantinen
Sivujen lukumäärä: 600 kpl.
Kieli: ruotsi
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: 9783848007417 EAN: 9783848007417
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.