Agar Agar (E406) - The Kitchen Lab
1429-16800
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Tietoja agar agarista (E406) Hienojakoisella agar agar -jauheella on useita käyttötarkoituksia. Se on vegaaninen hyytymis- ja sakeuttamisaine. Jo pieni annostus riittää hyytelöitymiseen. Agar agar on punalevästä uutettu sakeuttamisaine, jota käytetään usein kasvipohjaisena vaihtoehtona gelatiinille. Agar agarin hyydytysaine on kymmenen kertaa voimakkaampi kuin gelatiinin, mikä tarkoittaa, että 2-10 grammaa agar agaria nestekiloa kohti riittää hyytelöitymiseen. Se liukenee vedessä 90 - 100 ºC:ssa ja jähmettyy 40 - 45 ºC:ssa. Voidaan lämmittää uudelleen 85 ºC:seen sulamatta. Jauheen hyytelöityminen riippuu ainesosien happamuudesta - mitä korkeampi happamuus, sitä enemmän agar agaria tarvitaan. Käyttö: Anna jauheen liota valitsemassasi nesteessä 5-10 minuuttia. Kun se alkaa kiehua, sekoita kunnes jauhe on liuennut. Seos jähmettyy, kun se jäähdytetään noin 40 asteeseen. - Voidaan käyttää sifoneissa kevyiden ja kuumuutta kestävien vaahtojen aikaansaamiseksi. - Kreemeissä kestävämmän rakenteen aikaansaamiseksi. - Sakeuttamisaineena nesteissä tai kastikkeissa. - Hillojen valmistuksessa vaihtoehtoisena sakeuttamisaineena. Ainesosaluettelo: Agar agar (E406). Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä. Avattu pakkaus säilyy kuusi kuukautta. Ei sovi syötäväksi puhtaassa muodossaan.
-
-
Toimitus
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.