Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Tampperit

Itse tamppaus on osa espressokulttuuria, jossa monilla on omat menetelmänsä ja mielipiteensä siitä, mikä on paras tapa. Kaksi olennaista kysymystä ovat, kuinka kovaa kahvia pitäisi tampata ja missä määrin kahvia pitäisi tasoittaa. Varmasti on olemassa parempia ja huonompia tapoja tehdä se, mutta jos noudatat muutamia perussääntöjä, pääset pitkälle. Tärkeintä on siis olla johdonmukainen siinä, miten tamppaat, koska muuten kuppiin päätyvä kahvi voi olla hyvin erilaista. Kun tamppaus on johdonmukaista, olet löytänyt muuttujan ja voit säätää valmistusta sen mukaan. Täältä löydät tamppereita eri malleissa ja kokoluokissa.
Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi