Pour over
Pour over on yleinen termi kaikille keittomenetelmille, joissa kaadetaan kuumaa vettä jauhetun kahvin päälle. Me KitchenLabillä pidämme tämän tyyppisestä kahvista, koska voit kokeilla erilaisia haudutusaikoja, jauhatusasteita, veden lämpötiloja, sekoittamista ja monia muita muuttujia. Pour over -kahvi haudutetaan yleensä paperisuodattimissa, ja menetelmä tuo usein esiin enemmän monitahoisuutta ja tekee kahvista kevyemmän kuin muut menetelmät. Kolme suosituinta pour over -mallia ovat Hario V60, Kalitta Wave ja Chemex. Chemex-paperisuodatin on paljon karkeampi kuin muut, mikä tarkoittaa, että suodatin sitoo itseensä enemmän kahvin öljyjä. Kahvin maku on siksi usein hieman puhtaampi ja kevyempi. V60-kahvinkeittimellä saat mukavaa happamuutta ja kukkaista luonnetta, kun taas Wavensin kolmella pienellä reiällä saat yleensä pidemmän haudutusajan ja makeamman kahvin. Keitämme kahvia käyttäen erilaisia käsikäyttöisiä menetelmiä kahvin alkuperän ja paahtoasteen mukaan, jotta saamme jokaisesta pavusta parhaan mahdollisen hyödyn irti. Täältä löydät valikoimamme tuotteita niille, jotka pitävät myös käsin keitetystä kahvista. Löydät myös kaikki tarvikkeet, joita tarvitset käsin keitetyn kahvin valmistukseen. Jos olet kiinnostunut, suosittelemme lämpimästi investoimaan hyvään vaa'an ja hanhenkaulakannuun – ne tekevät kahvin valmistamisesta parempaa ja miellyttävämpää. Hyvän vaa'an avulla voit annostella saman määrän kahvia ja vettä jokaisella keittokerralla (tai kun keität kahvia, voit säätää määrää, kunnes se maistuu hyvältä), jotta kahvista tulee aina samanlaista. Hanhenkaulakannulla voit hallita veden annostelua paremmin, noudattaa valmistusohjeita ja saada suodattimessa olevasta kahvijauheesta tasaisen haudutuksen. Oikeilla laitteilla voit hallita lopputulokseen vaikuttavia muuttujia paremmin. Täältä löydät erityisesti kahvinkeittoon suunnitellut vaa'at, hanhenkaulakannut ja kahvisuodattimet Chemexille, Hario V60:lle ja Kalitta Wavelle.
Näytä 29 / 29 tuotteet