Kahvimyllyt
Kahvin keittäminen tuoreista jauhetuista pavuista tuo esiin aivan erilaisia makuja kuin jauhettu kahvi. Heti kun kahvipavut murskataan, huomattavasti suurempi pinta-ala altistuu hapelle, jolloin kahvi menettää makunsa syvyyttä. Useimmat Suomessa nykyään keitetyt kahvikupit valmistetaan valmiiksi jauhetusta kahvista – ja mekin KitchenLabissä osaamme arvostaa tätä makua. Mutta juuri jauhetussa kahvissa korostuvat lukuisat muut makuvivahteet. Jokainen, joka on aloittanut kahvinsa jauhamisen ja ostaa laadukasta vastapaahdettua kahvia, palaa harvoin takaisin vanhoihin tapoihinsa. Täältä löydät kahvimyllyt, jotka on mukautettu kahvinkeittimiin ja pour over -keittimiin. Kahvin keittämiseen tarkoitettu kahvimylly ei aseta yhtä korkeita vaatimuksia tasaisen jauhatuksen tuottamiselle hienoksi jauhetulle kahville. Tasainen jauhatus on kuitenkin tärkeää myös kahvin valmistuksen kannalta, joten on hyvä idea investoida hyvään myllyyn. Täältä löydät kahvimyllyt, joissa on kartiomaiset jauhatuslevyt, sillä ne antavat paremman tuloksen kuin veitsenomaisilla terillä varustetut kahvimyllyt.
Näytä 15 / 15 tuotteet