Espressomyllyt
Kahvin keittäminen tuoreista jauhetuista pavuista tuo esiin aivan erilaisia makuja kuin jauhettu kahvi. Heti kun kahvipavut murskataan, huomattavasti suurempi pinta-ala altistuu hapelle, jolloin kahvi menettää makunsa syvyyttä. Espressossa tämä on erityisen ilmeistä, ja jopa kahvilat, joiden standardit ovat alhaisemmat, jauhavat kahvin usein tuoreeltaan jokaista kupillista varten. Hyvän espresson valmistamiseksi hyvä mylly on yhtä tärkeä kuin hyvä espressokone. Samoin kahvi ei ole parempaa kuin käyttämäsi pavut. Jos siis haluat panostaa laatuun, varmista, että teet sen loppuun asti. Myllyltä vaaditaan paljon, jotta se tuottaisi riittävän hyvää jauhettua kahvia hyvän espresson valmistukseen. Haluat tasaisen hiukkaskoon hienoksi jauhettua kahvia varten, mahdollisuuden säätää jauhatusta mikrotasolla, ajoittaa jauhatus tasaisiin annoksiin ja saada ilmavaa, hienoa kahvia. Valikoimastamme löydät laadukkaiden valmistajien espressomyllyjä eri hintaluokissa ja eri käyttökohteisiin.
Näytä 10 / 10 tuotteet