Molekyyliset ainesosat
Ainesosat molekyyligastronomiaan
KitchenLabistä löydät todennäköisesti laajimman valikoiman molekyylisiä ainesosia ja lisäaineita. Tässä kategoriassa on paljon hauskaa, mitä voit tehdä! Me KitchenLabissä toivomme ja uskomme, että jotkin näistä ainesosista ja tekniikoista yleistyvät sekä tulevaisuuden arkiruoan että näyttävien juhla-aterioiden valmistuksessa. Täältä löydät molekyylisiä ainesosia, joiden avulla voit tehdä palloja mistä tahansa nesteestä, syötäviä jauheita rasvoista ja öljyistä, luoda geelejä agar-agarilla ja parantaa jäätelön, kastikkeiden ja vaahtojen koostumusta. Tee vaahtoa tai korvaa munat lesitiinillä. Molekyyligastronomian maailma on täynnä makujen, yhdistelmien ja tekstuurien ihmeitä. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset aloittamiseen ja edistyneempien ruokalajien valmistukseen. Jos haluat oppia lisää, löydät keittokirjoistamme runsaasti laadukasta luettavaa.
Näytä 30 / 67 tuotteet