Molekyyligastronomia
Molekyyligastronomiaa jokaisessa keittiössä
Siitä lähtien, kun Ferran Adrià ja hänen legendaarinen elBulli-ravintolansa nousivat suosioon 2000-luvun alussa, molekyyligastronomia on ollut yksi jännittävimmistä asioista, joita keittiössä voi tehdä. Syöminen ja ruoanlaitto molekyyligastronomiaa hyödyntäen on uskomattoman mielenkiintoinen kokemus. Aiemmin tästä upeasta ruoanlaittotavasta saattoi nauttia vain luksus- ja huippuravintoloissa. Näin ei enää ole... KitchenLabistä löydät kaikki molekyyligastronomiaan tarvittavat välineet, ainekset ja muut hienoudet, jotta voit kokkailla tällä tavalla myös omassa keittiössäsi. Jotkin ainesosat vaativat maltillisuutta ja perehtyneisyyttä sekä annostelussa että käsittelyssä, joten pieni tietämys ennen kokeilujen aloittamista on hyväksi. Olemme kuitenkin varmoja, että selviydyt siitä! Jos tunnet vielä tarvitsevasi hieman opastusta, meillä on useita kirjoja molekyyligastronomiasta. Keittiöblogista voit lukea siitä, mitä molekyyligastronomia on.
Näytä 30 / 160 tuotteet