Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Savustuskaappi

Savulla voit savustaa esimerkiksi kalaa, lihaa ja siipikarjaa. Savustaminen on tapa säilöä ja maustaa ruokaa. Se on yksi vanhimmista säilöntämenetelmistä, jota käytetään yleensä rasvaisen kalan, kinkun ja makkaroiden valmistukseen. Tarjolla on myös savustettuja juustoja, mausteita, teetä ja paljon muuta. Kuumasavustus (80–120 °C) ja kylmäsavustus (15–30 °C) eroavat toisistaan. Kuumasavustus on kypsennysmenetelmä ja sillä on vain heikko säilöntävaikutus. Kylmäsavustus on sen sijaan säilöntämenetelmä. Täältä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia savustuskaappeja.
Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi