Haudutuspadat
Haudutuspata ei oikeastaan ole uusi ilmiö. Ruoanlaittomenetelmä on ollut käytössä eri muodoissaan ja eri nimillä jo pitkään, aina kivillä päällystetyistä keittokuopista pohjoisafrikkalaiseen tagine-saviruukkuun. Crock pot -haudutuspatoja on käytetty USA:ssa 70-luvulta lähtien. Hauduttamisesta on tullut erittäin suosittu viime vuosina. Kypsentämällä lihaa ja vihanneksia matalassa lämpötilassa useita tunteja, syntyy fantastinen maku ja ainesosat säilyttävät ravintoaineensa. Näit saat myös ruoan lämpimänä pöytään heti kotiin saavuttuasi. Haudutuspata on yksinkertaisesti sanottuna nykyaikaisempi muoto klassisesta valurautaisesta tai keraamisesta padasta, jonka annetaan kiehua liedellä tai paistua uunissa useita tunteja.
Näytä 1 / 1 tuotteet